We leveren maatwerk, hebben een uitgebreid pakket aan diensten en zijn in staat om heel snel te schakelen als het werk (of u als klant) daar om vraagt.

Bij Holland Totaal Sloopwerken zit enorm veel ervaring. Toch is het bedrijf nog vrij jong. Er zit veel dynamiek in en we zijn altijd bezig om te kijken waar we voor de klant voordeel kunnen halen uit innovaties. De markt verandert continu. Wij zijn in staat om mee te bewegen en vinden het heel belangrijk om flexibel te zijn. Dat geldt voor het bedrijf als geheel maar ook voor de individuele medewerkers. Het zit diep geworteld in de communicatie en het handelen bij Holland Totaal Sloopwerken, in alle fasen van het traject dat we met u doorlopen.

Hergebruik van materialen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Enerzijds vanwege de duurzaamheid, om bij te dragen aan een circulaire maatschappij. Maar aan de andere kant proberen we ook de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Bij sommige projecten benaderen we zelfs al een hergebruik tot 95. En een mooi voorbeeld van recycling: het komt voor dat beton naar de fabriek gaat, daar wordt gebroken en vervolgens opnieuw wordt gebruikt in hetzelfde project.

We hebben modern materieel en capabele vakmensen voor u klaarstaan. Als het werk er om vraagt is onze toch al flinke capaciteit verder schaalbaar. We zijn in vrij korte tijd hard gegroeid en hebben een groot aantal vaste medewerkers. Gemiddeld zijn er circa 60 tot 80 vakmensen werkzaam onder regie van Holland Totaal Sloopwerken. Toch is onze ambitie als familiebedrijf niet om de grootste te worden in de markt te worden. Liever zijn we een krachtige speler met een serviceniveau waar u altijd op kunt vertrouwen. Als klant staat ú centraal, het is aan ons om u de zorg over het sloopproject zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Samen iets neerzetten door een object te slopen, dat is toch mooi!

Wie in zee gaat met Holland Totaal Sloopwerken krijgt een betrouwbare partner, die houdt van open communiceren. Een goede relatie opbouwen en blijvend onderhouden staat bij ons voorop. Eigenlijk vinden we dat zelfs een noodzaak. En het werkt! We merken regelmatig dat opdrachtgevers tevreden zijn en zich heel positief uitlaten over de samenwerking. Niet alleen tegen ons maar vooral richting hun andere relaties. Vaak weten die ons vervolgens ook weer te vinden, en een groter compliment is nauwelijks denkbaar. Dat is waar we het voor doen!

Offerte aanvragen

Ga naar

 • Over Ons

  Holland Totaal Sloopwerken werkt graag samen met u om het traject altijd tot een goed einde te brengen…

 • Flexibel

  We schakelen  snel, onze mensen weten goed om te gaan met onvoorziene zaken. Bekijk onze gerealiseerde projecten…

 • Gecertificeerd

  Holland Totaal Sloopwerken is TUV SC530, SVMS-007 en VCA** gecertificeerd.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op:

030 - 276 58 92
Contactpagina

Waarom u goed zit bij Holland Totaal Sloopwerken?

 • Wij zetten onze creativiteit in om samen met u het traject tot een goed einde te brengen
 • Wij denken altijd mee met de klant, want u staat centraal
 • Wij hebben alle disciplines, van leegsloop tot stoffering, onder één dak
 • Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen
 • Wij nemen het sloopproject zoveel mogelijk uit handen

Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen

Hergebruik van materialen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Enerzijds vanwege de duurzaamheid, om bij te dragen aan een circulaire maatschappij. Maar aan de andere kant proberen we ook de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Bij sommige projecten benaderen we zelfs al een hergebruik tot 95%. En een mooi voorbeeld van recycling: het komt voor dat beton naar de fabriek gaat, daar wordt gebroken en vervolgens opnieuw wordt gebruikt in hetzelfde project.

Offerte aanvragen