Als wij aan slopen denken ontstaat gauw een beeld van ruw, grof werk. Simpel, iedereen kan het. Een grote metalen kogel heen en weer laten zwiepen. Of een muurtje neerhalen met een zware voorhamer. Dat hoort er ook best weleens bij, meestal wanneer er sprake is van totaalsloop. Maar ook dan moet niet onderschat worden wat er allemaal bij sloopwerken komt kijken: precisie, kennis en vakwerk.

Het waarborgen van de veiligheid, niet alleen voor degenen die het werk uitvoeren maar natuurlijk ook voor iedereen in de omgeving. Het minimaliseren van de overlast: stofbeperking, geluidsreductie enz.
Er gaat een heel plan aan vooraf, waarin onder andere alle voorzorgsmaatregelen worden beschreven. Uiteraard is er een vergunningentraject. Een complex geheel en door de nieuwe privacywetgeving is het er allemaal niet eenvoudiger op geworden.

Bij Holland Totaal Sloopwerken is slopen altijd maatwerk. De ene keer betreft het een opdracht voor totaalsloop. Of het gaat alleen om de sloop van de binnenzijde, bijvoorbeeld bij renovatie of transformatie. En soms moeten hele delen van het pand gespaard blijven. Het komt regelmatig voor dat wij aan de slag gaan met een gevel of zelfs een hele vleugel van een gebouw, terwijl er in de rest van het pand gewoon wordt doorgewerkt.
Wij beschikken over meer dan voldoende goed opgeleide vakmensen. Verder is er een uitgebreid machinepark met het modernste materieel, van kleine Bobcats en mini-gravers tot enorme 26-tons kranen.

Onze werkzaamheden voldoen aan de eisen van de BRL 7000 en wij beschikken over de benodigde VCA-cerficaten. In de loop van 2018 voldoen wij aan de nieuwe ISO-normen.

Waar het maar mogelijk is worden restmaterialen bij ons hergebruikt. Denk aan onder andere systeemwanden, isolatie, glazen wanden, verlichting, kabelgoten.

Slopen: een discipline op zich, een vak apart!

Holland Totaal Sloopwerken opereert door heel Nederland en af en toe daarbuiten (o.a. België en Duitsland).
U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van sloopwerken, onder andere:

 • totaalsloop
 • renovatie- en transformatiesloop
 • grondverzet (groot of klein)
 • bestratingen
 • asbestsanering conform SCA-530
 • renovatiesloop
 • verhuur materieel

Sloopwerk staat vaak niet op zichzelf. Meestal betekent het dan de start van een heel traject. Als onderdeel van We Do It Projecten zijn we bij Holland Totaal Sloopwerken ook in staat om u geheel of gedeeltelijk te ondersteunen bij het totale project.

Offerte aanvragen

Ga naar

 • Over Ons

  Holland Totaal Sloopwerken werkt graag samen met u om het traject altijd tot een goed einde te brengen…

 • Flexibel

  We schakelen  snel, onze mensen weten goed om te gaan met onvoorziene zaken. Bekijk onze gerealiseerde projecten…

 • Gecertificeerd

  Holland Totaal Sloopwerken is Procescertificaat Asbest, SVMS-007 en VCA** gecertificeerd.

Waarom u goed zit bij Holland Totaal Sloopwerken?

 • Wij zetten onze creativiteit in om samen met u het traject tot een goed einde te brengen
 • Wij denken altijd mee met de klant, want u staat centraal
 • Wij hebben alle disciplines, van leegsloop tot stoffering, onder één dak
 • Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen
 • Wij nemen het sloopproject zoveel mogelijk uit handen

Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen

Hergebruik van materialen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Enerzijds vanwege de duurzaamheid, om bij te dragen aan een circulaire maatschappij. Maar aan de andere kant proberen we ook de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Bij sommige projecten benaderen we zelfs al een hergebruik tot 95%. En een mooi voorbeeld van recycling: het komt voor dat beton naar de fabriek gaat, daar wordt gebroken en vervolgens opnieuw wordt gebruikt in hetzelfde project.

Offerte aanvragen