(s)loopt u ook met ons weg?

Wij bewegen met u mee

Diensten

Als we aan slopen denken ontstaat gauw een beeld van ruw, grof werk. Simpel, iedereen kan het. Een grote metalen kogel heen en weer laten zwiepen. Of een muurtje neerhalen met een zware voorhamer. Dat hoort er ook best weleens bij, meestal wanneer er sprake is van totaalsloop. Maar ook dan moet niet onderschat worden wat er allemaal bij sloopwerken komt kijken: precisie, kennis en vakwerk. Het waarborgen van de veiligheid, niet alleen voor degenen die het werk uitvoeren maar natuurlijk ook voor iedereen in de omgeving. Het minimaliseren van de overlast: stofbeperking, geluidsreductie enz.
Er gaat een heel plan aan vooraf, waarin onder andere alle voorzorgsmaatregelen worden beschreven. Uiteraard is er een vergunningentraject. Een complex geheel en door de nieuwe privacywetgeving is het er allemaal niet eenvoudiger op geworden.

Bij Holland Totaal Sloopwerken is slopen altijd maatwerk. De ene keer betreft het een opdracht voor totaalsloop. Of het gaat alleen om de sloop van de binnenzijde, bijvoorbeeld bij renovatie of transformatie. En soms moeten hele delen van het pand gespaard blijven. Het komt regelmatig voor dat we aan de slag gaan met een gevel of zelfs een hele vleugel van een gebouw, terwijl er in de rest van het pand gewoon wordt doorgewerkt.
We beschikken over meer dan voldoende goed opgeleide vakmensen. Verder is er een uitgebreid machinepark met het modernste materieel, van kleine Bobcats en mini-gravers tot enorme 26-tons kranen.

Onze werkzaamheden voldoen aan de eisen van de BRL 7000 en we beschikken over de benodigde VCA-cerficaten. In de loop van 2018 voldoen we aan de nieuwe ISO-normen.
Waar het maar mogelijk is worden restmaterialen bij ons hergebruikt. Denk aan onder andere systeemwanden, isolatie, glazen wanden, verlichting, kabelgoten.

Slopen: een discipline op zich, een vak apart!

Holland Totaal Sloopwerken opereert door heel Nederland en af en toe daarbuiten (o.a. België en Duitsland).
U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van sloopwerken, onder andere:

  • totaalsloop
  • renovatie- en transformatiesloop
  • grondverzet (groot of klein)
  • bestratingen
  • asbestsanering conform SCA-530
  • renovatiesloop
  • verhuur materieel

Sloopwerk staat vaak niet op zichzelf. Meestal betekent het dan de start van een heel traject. Als onderdeel van We Do It Projecten zijn we bij Holland Totaal Sloopwerken ook in staat om u geheel of gedeeltelijk te ondersteunen bij het totale project.