Als handsloper voer je onder begeleiding van de uitvoerder diverse sloopwerkzaamheden uit. Waar nodig assisteer je bij het treffen van voorbereidingen voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Heb jij de nodige ervaring en inzicht in het sloopwerk, en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan komen we graag met je in gesprek.

Functieomschrijving

Als handsloper bij Holland Totaal Sloopwerken werk je samen met collega’s (of zelfstandig) aan diverse sloop- en demontage werkzaamheden. Je demonteert onderdelen ten behoeven van recycling, of gaat over tot slopen van diverse onderdelen. En zorgt ervoor dat deze in de daarvoor bestemde afvoercontainers terecht komen. Het is belangrijk dat je een echte aanpakker bent, die ook veilig te werk kan gaan.

Functie-eisen

Wij zien graag dat je al wat ervaring hebt in het werk als handsloper. Je beschikt over een proactieve houding en durft mee te denken bij het optimaliseren van de werkzaamheden. Omdat je veel zult samenwerken is het belangrijk dat je in staat bent om goed te communiceren met je collega’s. Je houdt je werkomgeving veilig en netjes en zorgt ervoor dat de regels worden nagestreefd. Aangezien wij in het hele land actief zijn verwachten wij dat jij in het bezit bent van minimaal een geldig rijbewijs B.

Ben jij de versterking die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Via het bovenstaande mailadres of telefoon nummer kunt u contact met ons opnemen!

Mail jouw CV en motivatie naar: info@hollandtotaalsloopwerken.nl

 

 

 

Offerte aanvragen

Ga naar

 • Over Ons

  Holland Totaal Sloopwerken werkt graag samen met u om het traject altijd tot een goed einde te brengen…

 • Flexibel

  We schakelen  snel, onze mensen weten goed om te gaan met onvoorziene zaken. Bekijk onze gerealiseerde projecten…

 • Gecertificeerd

  Holland Totaal Sloopwerken is Procescertificaat Asbest, SVMS-007 en VCA** gecertificeerd.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op:

030 - 276 58 92
Contactpagina

Waarom u goed zit bij Holland Totaal Sloopwerken?

 • Wij zetten onze creativiteit in om samen met u het traject tot een goed einde te brengen
 • Wij denken altijd mee met de klant, want u staat centraal
 • Wij hebben alle disciplines, van leegsloop tot stoffering, onder één dak
 • Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen
 • Wij nemen het sloopproject zoveel mogelijk uit handen

Al 10 jaar ervaring met circulair slopen/renoveren en bouwen

Hergebruik van materialen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Enerzijds vanwege de duurzaamheid, om bij te dragen aan een circulaire maatschappij. Maar aan de andere kant proberen we ook de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Bij sommige projecten benaderen we zelfs al een hergebruik tot 95%. En een mooi voorbeeld van recycling: het komt voor dat beton naar de fabriek gaat, daar wordt gebroken en vervolgens opnieuw wordt gebruikt in hetzelfde project.

Offerte aanvragen