(s)loopt u ook met ons weg?

Samen iets neerzetten

Holland Totaal Sloopwerken

Natuurlijk kunnen we bij Holland Totaal Sloopwerken een sloopklus zonder meer klaren, geen probleem. Maar als onderdeel van We Do It Projecten zit het in ons DNA om mee te denken met de klant. We vinden het heerlijk om onze creativiteit in te zetten om samen met u het traject tot een goed einde te brengen. Zodat u na de oplevering merkt dat u eigenlijk net iets meer heeft gekregen dan verwacht. En als u wilt kunnen we een heel project ook van begin tot het eind verzorgen. Tenslotte hebben we daarvoor alle disciplines onder één dak. Van leegsloop tot stoffering, bij ons kan het.
We leveren maatwerk, hebben een uitgebreid pakket aan diensten en zijn in staat om heel snel te schakelen als het werk (of u als klant) daar om vraagt.

Bij Holland Totaal Sloopwerken zit enorm veel ervaring. Toch is het bedrijf nog vrij jong. Er zit veel dynamiek in en we zijn altijd bezig om te kijken waar we voor de klant voordeel kunnen halen uit innovaties. De markt verandert continu. Wij zijn in staat om mee te bewegen en vinden het heel belangrijk om flexibel te zijn. Dat geldt voor het bedrijf als geheel maar ook voor de individuele medewerkers. Het zit diep geworteld in de communicatie en het handelen bij Holland Totaal Sloopwerken, in alle fasen van het traject dat we met u doorlopen.

Hergebruik van materialen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Enerzijds vanwege de duurzaamheid, om bij te dragen aan een circulaire maatschappij. Maar aan de andere kant proberen we ook de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Bij sommige projecten benaderen we zelfs al een hergebruik tot 95{68f6a33a45a2e16d02c1325f2b7dfbecd3aaeb8541dfb69f2a363beadf157e01}. En een mooi voorbeeld van recycling: het komt voor dat beton naar de fabriek gaat, daar wordt gebroken en vervolgens opnieuw wordt gebruikt in hetzelfde project.

We hebben modern materieel en capabele vakmensen voor u klaarstaan. Als het werk er om vraagt is onze toch al flinke capaciteit verder schaalbaar. We zijn in vrij korte tijd hard gegroeid en hebben een groot aantal vaste medewerkers. Gemiddeld zijn er circa 60 tot 80 vakmensen werkzaam onder regie van Holland Totaal Sloopwerken. Toch is onze ambitie als familiebedrijf niet om de grootste te worden in de markt te worden. Liever zijn we een krachtige speler met een serviceniveau waar u altijd op kunt vertrouwen. Als klant staat ú centraal, het is aan ons om u de zorg over het sloopproject zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Samen iets neerzetten door een object te slopen, dat is toch mooi!

Wie in zee gaat met Holland Totaal Sloopwerken krijgt een betrouwbare partner, die houdt van open communiceren. Een goede relatie opbouwen en blijvend onderhouden staat bij ons voorop. Eigenlijk vinden we dat zelfs een noodzaak. En het werkt! We merken regelmatig dat opdrachtgevers tevreden zijn en zich heel positief uitlaten over de samenwerking. Niet alleen tegen ons maar vooral richting hun andere relaties. Vaak weten die ons vervolgens ook weer te vinden, en een groter compliment is nauwelijks denkbaar. Dat is waar we het voor doen!